Muzik

29 Ocak 2008 Salı

uzaydan gelen adamlar varmı var mars'ta uzaylı var...

Mars’ta var olduğu idda edilen canlı türünün, NASA’nın yayınladığı orijinal fotoğraflarda yer almadığı, insanların kafasını karıştırmak için uydurulan bir görüntü olduğu iddia edildi.

uzaylı yaratık,ufo,mars,çıplak yaratıkÇanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ulupınar Gözlemevi ve Astrofizik Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Osman Demircan, bugün bazı gazetelerde yer alan ve Mars’ta var olduğu idda edilen canlı türünün, NASA’nın yayınladığı orijinal fotoğraflarda yer almadığını, insanların kafasını karıştırmak için uydurulan bir görüntü olduğunu savundu.

Prof. Dr. Demircan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Prof.Dr. Mehmet Emin Özel ile Spirit adlı uzay aracının Mars’tan 4 yıl önce geçtiği fotoğrafların orijinallerini NASA’nın internet sitesinden incelediklerini, ancak insana benzer bir varlığa rastlamadıklarını belirtti. Bu tür resimleri yayınlayanların çok farklı amaçları olabileceğini ileri süren Demircan, ”Bilgisiz insanları toplayıp seminerler, konferanslar veriyorlar, dernekler kuruyorlar. Dünyada bu yönde çok değişik çalışmalar var” dedi.

0 yorum: